Vuokraus: Miika Laakso, miika.laakso@spatium.fi / 040 547 7160

Vastuullinen toiminta tuottaa tulosta

|
Ympäristövastuullisuus on tänä päivänä yritystoiminnan avainasioita ja omalla toiminnallaan Spatium Toimitilat voi edistää myös asiakkaidensa eli vuokralaistensa vastuullisuutta.

Ekokompassi-sertifikaatia haettaessa määriteltiin tavoitteita ja mittareita vastuullisuustavoitteiden toteutumisen seuraa varten. Nyt voimmekin iloksemme tiedottaa Spatiumin oman hiilijalanjäljen huimasta, lähes 66 prosentin (-65,71%), pienenemisestä vuodesta 2021 vuoteen 2022, kertoo toimitusjohtaja Kanervo.

Spatiumin hiilijalanjälki on nyt 794,4 t CO2ekv, joka vastaa Sitran laskelmien mukaan noin 77 keskivertosuomalaisen hiilijalanjäljen kokoa. Isoin kiitos isosta pienenemisestä kuuluu etenkin lahtelaiselle vihreälle kaukolämmölle, joka on käytössä kaikissa Spatiumin hallinnoimissa kiinteistöissä, toki muitakin vaikuttavia toimenpiteitä on tehty, kuten kiinnitetty huomiota jätteen kierrätykseen, lajitteluun ja vähentämiseen. Vastuullisuus on tekoja arjessa sekä jatkuvaa kehittymistä, avaa Kanervo ja jatkaa: Lahden kaupungin tapaan Spatium Toimitilojen tavoitteena on hiilineutraalisuus vuonna 2025.