Vuokraus: Miika Laakso, miika.laakso@spatium.fi / 040 547 7160

Tapahtumatilat

Tervetuloa Lahteen tapahtumiin, liikkumaan ja viihtymään viikolla sekä viikonloppuna. Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa voi seurata tai osallistua urheilukisoihin ja -tapahtumiin. Saada hikeä pintaan urheilukentiltä tai nauttia monipuolisesta messu- ja tapahtumatarjonnasta. Viihtyisät Ispi- ja Jari-kokous- ja saunatilat vuokrattavissa Suurhallin päädyssä.

Isku Areena on lahtelaisen jääkiekon ja jääurheilun kotipaikka.

Urheilu- ja messukeskus

Lahden Urheilu- ja messukeskus on toimiva hallikokonaisuus hyvien kulkuyhteyksien varrella kaupungin keskustan läheisyydessä ja sen pääkäyttäjinä toimivat Lahden kaupungin liikuntatoimi ja Lahden Messut. Kiinteistökokonaisuus muodostuu Suurhallin Areena- ja Treeni-tiloista, Salpausselkä Hallista, Lahti Hallista sekä Vesijärvi Hallista. Lounasravintola Koti ja Tolvanen Catering toimivat Urheilu- ja messukeskuksen toisessa kerroksessa ympäri vuoden.

Isku Areena

Lahden jäähalli eli Isku Areena on lahtelaisen jääkiekon pyhättö ja SM-liigajoukkue Lahden Pelicansin kotiareena. Lahden Isku Areenassa jäällä pyörähtelevät SM-liigajoukkueen lisäksi Lahden Taitoluistelijoiden luistelijalupaukset sekä Lahti Ringeten pelaajat. Isku Areenalta löydät myös Ravintola Lämärin, jossa tarjolla maukasta lounasta arkisin.

Jaa somessa: