Vuokraus: Miika Laakso, miika.laakso@spatium.fi / 040 547 7160

Tervetuloa kesätöihin Janna!

|
Uusi Spatiumin kesätyöntekijä Janna Haapalainen esittäytyy! Lue Jannan mietteitä kesätöistä Spatiumilla.

Saimme iloksemme Jannan meille avuksi kesän ajaksi. Tervetuloa Spatiumille ja kerrohan meille kuka olet ja mitä olet ehtinyt jo tehdä Spatiumilla?

Olen Janna Haapalainen ja toimin Spatiumilla toimitila-avustajana. Työnkuvaani on tähän mennessä kuulunut mm. kiinteistöihin tutustumista Jannen kanssa ja rakennuspiirustusten lajittelua.

Mitä opiskelet ja miten päädyit Spatiumille kesätöihin?

Opiskelen LAB-ammattikorkeakoulussa viimeistä vuotta energia- ja ympäristötekniikkaa. Koulumme tiedotusalustalle oli tullut ilmoitus Spatiumin avoimesta kesätyöpaikasta, innostuin ilmoituksesta ja päätin laittaa hakemuksen.

Mikä on ollut kivointa tähän mennessä kesätöissä?

Mukava ja tsemppaava työyhteisö, sekä uuden oppiminen. Minulla on aikaisempaa taustaa alalta kiinteistöhuollon puolelta, joten nyt on ollut mielenkiintoista päästä näkemään tätä toista puolta.

Mitä haluaisit kertoa Spatiumista niille, jotka eivät tiedä yrityksestä mitään?

Kertoisin, että Spatium on kiinteistöyhtiö, jonka toimenkuvaan kuuluu erilaisten kiinteistöjen hallinnointi, vuokraaminen ja kehittäminen. Taustalla toimii tiivis, pieni ja innovatiivinen joukko alansa ammattilaisia. Jos olet siis toimitiloja vailla, kannattaa olla yhteydessä ensin Spatiumiin.

Minkä taidon haluaisit oppia?

Haluaisin oppia puhumaan espanjaa.

Mitä muuta kesääsi kuuluu töiden lisäksi?

Kesään kuuluu ystäviä, rentoa olemista, mökkeilyä ja ainakin yhdet festarit 😊