Vuokraus: Miika Laakso, miika.laakso@spatium.fi / 040 547 7160

Urheilu- ja messukeskus

Lahden Urheilu- ja messukeskus palvelee lahtelaisia urheiluseuroja, yrityselämää, messujärjestäjiä sekä kokous- ja konferenssivieraita.

Kansainvälisen tason tapahtuma-areena muodostuu Suurhallista, Salpausselkä Hallista, Lahti Hallista ja Vesijärvi Hallista.

Spatium Toimitilat Oy omistaa ja hallinnoi kiinteistöjä, joiden pääkäyttäjinä toimivat Lahden kaupungin liikuntatoimi ja Lahden Messut.

Toimiva hallikokonaisuus

Lahden Urheilu- ja messukeskus on toimiva hallikokonaisuus hyvien kulkuyhteyksien varrella kaupungin keskustan läheisyydessä ja sen pääkäyttäjinä toimivat Lahden kaupungin liikuntatoimi ja Lahden Messut. Kiinteistökokonaisuus muodostuu Lahti Suurhallin Areena- ja Treeni-tiloista, Salpausselkä Hallista, Lahti Hallista ja Vesijärvi Hallista.

KOKO Lahti / Lahden Messut vuokraa Lahden Urheilu- ja messukeskuksen tiloja erilaisiin tapahtumiin:
Messut – Näyttelyt – Yritystilaisuudet – Juhlat – Viihde – Kokoukset ja kongressit – TV-tuotannot – Lanseeraukset – Koulutustilaisuudet.

Lahden Liikuntapalvelut hallinnoi Suurhallin ja Salpausselkä Hallin tiloja ja jakaa harjoitusvuoroja seuroille. Tiloihin voi ostaa myös henkilökohtaisen kausikortin.

Maittavaa kotiruokaa tarjolla Lahden Urheilu- ja messukeskuksen 2. kerroksessa Koti-ravintolassa.


Jaa somessa: