Vuokraus: Miika Laakso, miika.laakso@spatium.fi / 040 547 7160

Spatiumin kiinteistöpäällikkö

|
Spatium Toimitilojen kiinteistöpäällikkö Toni Pajulahdella on vankka kokemus rakentamisen parista ja kiinteistöjen taloteknisistä ominaisuuksista. Nyt Toni pitää osaltaan huolen, että Spatiumin monipuolinen kiinteistökanta pysyy ajan tasalla.

Kiinteistösijoittajana ja vastuullisena vuokranantajana Spatiumille kiinteistöjen ylläpito on tärkeä osa toimintaa. Rakennuskannan kunnossapito ja remontointi pitävät sisällään lukemattomia yksityiskohtia, joiden hallitsemisessa tekninen tuntemus ja rakennusalan syvempi kokemus ovat tärkeässä roolissa.

Toni Pajulahti aloitti Spatium Toimitilojen kiinteistöpäällikkönä viime syksynä. Tätä ennen rakennusinsinööriksi vuonna 2005 valmistunut Toni on ehtinyt kartuttaa kokemustaan ja näkemystään muun muassa vastaavan työnjohtajan tehtävissä, kiinteistö- ja ylläpitopäällikkönä sekä rakennusliikkeessä asuntorakentamisen parissa.

–Työhistoriani tukee hyvin nykyistä toimenkuvaani Spatium Toimitiloilla. Olen tottunut työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa, ja eri aikakauden kiinteistöjen talotekniset ominaisuudet ovat tulleet matkan varrella tutuiksi. Myös Lahti alueena ja paikalliset toimijat ovat minulle entuudestaan tuttuja, kertoo Toni.

Spatiumin kiinteistöpäällikkönä Tonin vastuulla on kiinteistöjen ylläpito, kiinteistönhoito, vuosikorjaukset sekä budjettivastuu näiden osalta. Toimenkuvaan kuuluu myös yhteydenpito vuokralaisiin käytännön asioiden tiimoilta.

– Tyypillinen työpäivä voi pitää sisällään niin tietokonehommia konttorilla, kokouksia kuin kohdekierroksia. Tapaan työssäni paljon urakoitsijoita, vuokralaisiamme ja sopimuskumppaneita.

Tonin mukaan parasta kiinteistöpäällikön työssä on vaihtuva sisältö, mikä tuo mielenkiintoa työpäiviin. Hän pitää työssään myös asiakaspalvelutehtävistä ja eteen tulevien haasteiden ratkaisusta.

–Ongelmien ratkaisun tuomat onnistumisen tunteet ovat työn suola. Vaihtelevat työpäivät ovat parasta – tasapaksu päätetyö ei sovi minulle, summaa Toni.

Vapaa-ajalla Toniin voi törmätä kuntosalilla tai ulkoilemassa, ja lasten kanssa touhuaminen on varma tapa saada ajatukset pois työasioista. Eikä mies malta luopua rakentamiseen liittyvistä puuhista kotosallakaan.

– Omin käsin rakentaminen on yksi hyvä tapa ladata akkuja.


Tonin yhteystiedot löytyvät yhteystiedot-sivulta.