Vuokraus: Miika Laakso, miika.laakso@spatium.fi / 040 547 7160

Nimitysuutinen kiinteistösihteeri Terhi Lindholm

|
Uusi kiinteistösihteeri Terhi Lindholm aloitti työnsä Spatiumilla marraskuussa.

Tervetuloa joukkoomme, miten on Terhi ensimmäinen kuukausi kiinteistösihteerinä sujunut?

– Hyvin on mennyt. Kokonaisuus avautuu minulle pikkuhiljaa, olen saanut rauhassa tutustua työtehtäviin ja olen saanut hienosti tukea myös työkavereiltani. Uusia asioita on tullut paljon ja päivät kuluvat nopeasti. Ensimmäiset viikot ovat olleet antoisia ja kiinnostavia, joka päivä olen oppinut uutta.

Miten aiempi työkokemuksesi tukee nykyistä toimenkuvaasi?

– Olen työskennellyt useamman vuoden matkailualan myyntitehtävissä, jossa vaadittiin tarkkuutta, isojen kokonaisuuksien hallintaa sekä omatoimista asioiden ratkaisua. Minulla on siis jo pitkäaikainen kokemus erilaisista toimistotehtävistä. Uskon, että nämä tukevat työtäni myös Spatiumilla.

Mitkä asiat ovat tuntuneet hyviltä puolilta nykyisessä työssäsi?

– Työyhteisö ja tiimihenkisyys, saan olla osa toimivaa tiimiä. Lisäksi saan kehittyä ja oppia uutta joka päivä.

Oletko jo törmännyt haastaviin tai täysin uusiin juttuihin työssäsi Spatiumilla?

– Taloushallinnon osat ovat minulle uusi asia, joihin perehdyn innolla päivä päivältä enemmän.

Jos saisit vaihtaa päiväksi tehtäviä kollegasi kanssa, mitä hommaa haluaisit kokeilla?

– Miikan myyntitehtäviä ja asiakasrajapinnassa työskentelyä.

Kolme mieluisinta vapaa-ajan puuhaasi – kuinka lataat akkujasi?

– Lenkkeily, ystävien tapaaminen ja perheaika.

Mitä monikaan ei tiedä sinusta?

– Olen hyvin avoin ihminen, joten jos minulla olisi salaisuus, jääköön se sellaiseksi 😀

Terhin yhteystiedot löytyvät täältä.