Vuokraus: Miika Laakso, miika.laakso@spatium.fi / 040 547 7160

Ekokompassi-sertifikaatti Spatiumille

|
Spatium Toimitilat Oy:lle on myönnetty Ekokompassi-ympäristösertifikaatti helmikuussa 2022. Ekokompassi-ympäristöjärjestelmän avulla kehitetään Spatiumin ja vuokralaisten ympäristötietoutta sekä vastuullista toimintaa.

Sertifikaatin myötä sitoudumme jatkuvaan ympäristöasioiden parantamiseen ja olemme laatineet tavoitteellisen ympäristöohjelman vuosille 2022-2024 kertoo Spatiumin toimitusjohtaja Jouni Kanervo.

Ekokompassi-ympäristösertifikaattijärjestelmä pohjautuu kansainvälisiin ympäristöjohtamisen standardeihin ja auditoinnin kautta saatu sertifiointi on voimassa kolme vuotta kerrallaan. Ekokompassissa on toimintakriteereitä, joiden pohjalta yrityksen toimintaa arvioidaan. Spatiumin ympäristövastuun ensimmäiset kehityskohteet ja painopisteet ovat jätehuolto ja kierrätys, energiatehokkuus ja uusiutuva energia sekä vastuulliset hankinnat, kertoo palvelupäällikkö Marjo Aaltonen Spatiumilta ja jatkaa: yksi iso vastuullisuusteko oli vaihtaa kaikkiin Spatiumin kiinteistöihin lämmitykseksi Lahti Energian hiilidioksiidipäästötön Vihreä lämpö tämän vuoden alusta alkaen.

Vastuullinen toiminta on yksi Spatium Toimitilojen arvoista ja pyrimme tekemään ja huomioimaan sen kaikissa toimissamme mahdollisimman hyvin yhdessä vuokralaistemme kanssa, linjaa Kanervo.

Lisätietoja Spatiumin vastuullisuudesta: spatium.fi/vastuullisuus

Ekokompassi on Suomen luonnonsuojeluliiton toimialariippumaton ympäristöjärjestelmä, joka pohjautuu kansainväliseen ISO 14001 -standardiin ja vastaa muita pohjoismaisia ympäristöjärjestelmiä; Ecolighthouse (Norja) Miljödiplom (Ruotsi), Key2Green ja Planmiljo (Tanska). Lisätietoja: Ekokompassi.fi

Ekokompassi-logo ja slogan